Τρίτη 14 Αυγούστου 2018

Η ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
(Παλιά φωτογραφία από συνεδρίαση)
 Η απόρριψη της πρόσφατης αυτοπρότασης συμμετοχής του Δημάρχου σε δημοτικό νομικό πρόσωπο, αν μη τι άλλο είναι δείγμα ισχυρής αμφισβήτησής του, λίγους μήνες πριν την λήξη της θητείας και είναι ασφαλώς χρονικό σημείο σημαντικών εξελίξεων. Κάτι τέτοιο ασφαλώς και δεν έχει προϋπάρξει σε δημοτικό συμβούλιο.

    (Αντί επί πώλου όνου θα εισέλθη στο δ.σ. του Λ.Τ. επί βέσπας)
 Αλλά η σημασία έγκειται στην «ανθρωπογεωγραφία» των ψηφισάντων και τις βαθύτερες αιτίες της στάσης τους.Οι μόνοι καθαροί ψήφοι ήταν τα δύο όχι, από τους υπόλοιπους «παρόντες»-μαζί και η έκπληξη της  κυρίας επί των τιμών, που έστειλε μήνυμα για άλλο λόγο-είχαν καθένας την σημασία του. 
("Αίγες και κατσίκια" σε αυτονόμηση)
 Π.χ.οι έγκαιρες αποχωρήσεις(θυμήθηκα ότι έχω μια δουλειά), ή το μπλοκ των δυτικών που ασφαλώς ήθελαν έναν πρόεδρο εκ δυσμών προερχόμενο, αλλά και το ανεξερεύνητο ΝΑΙ του μονίμως «λοιδωρούμενου πολιτικά» στις συνεδριάσεις από όλους της πλειοηφίας, επικεφαλής της ΑΚΙΣ.
(Η μοναχικότητα του δ... συγνώμη του γλάρου)
 Το καλύτερο σχόλιο που διάβασα ήταν στο RadioCafé.gr , δηλαδή ότι θα μπορούσε ο δήμαρχος να βάλει στη θέση του παραιτηθέντος έναν αιρετό ή πολίτη, γνώστη του αντικειμένου να τον ψηφίσουν και οι… πέτρες. 
                                          (Ο καταλληλότερος πρόεδρος του Λιμ.Ταμείου)
Αλλά φαίνεται πως στον συνδυασμό της πλειοψηφίας έχει ενσκήψει…πολιτικός περονόσπορος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου