Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΠΕΤΟ(Ν)!

     Μπροστά από το σπίτι μου, ο δρόμος είχε βουλιάξει, προ ετών, και εξαιτίας των κακοτεχνιών κατά την διάρκεια εκτέλεσης των έργων αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης(κακή αποκατάσταση μετά την τοποθέτηση των σωλήνων), με αποτέλεσμα να "στερνιάζουν" τα βρόχινα νερά σε δύο σημεία και να εμφανίζονται κατά καιρούς-τα νερά-στο υπόγειο του σπιτιού μου και του παρακείμενου.
    Θέλοντας να προλάβω τα χειρότερα στις 21/7/2017 υπέβαλα αίτηση στις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου, ζητώντας να γίνει επίστρωση στο σημείο ενόψει του χειμώνα. Απάντηση δεν έλαβα ποτέ και γιαυτό στα μέσα Ιουλίου του 2018-ένα χρόνο μετά δηλαδή-υπέβαλα δεύτερη αίτηση, επισυνάπτοντας και αντίγραφο της προηγούμενης με τον αριθμό πρωτοκόλου του 2017. Ούτε κι αυτή η αίτηση έτυχε απάντησης-έστω και αρνητικής-οπότε κατάλαβα ότι κι αυτός ο χειμώνας(2018-2019) θα περάσει έτσι. Ο έτερος παρόδιος γείτονας απευθύνθηκε δια ζώσης σε αρμόδιο του δήμου ζητώντας του το ίδιο, δηλαδή μια επίστρωση ώστε να μην λιμνάζουν τα βρόχινα νερά τουλάχιστον, για να πάρει αρνητική απάντηση έως και απαξιωτική για το μέγεθος του προβλήματος.
    Και να που ο Θεός της γειτονιάς μας, έκανε το θαύμα του.Γείτονας που πραγματοποιούσε εργασίες είχε περίσσευμα μπετόν και προκειμένου να πεταχτεί, η μπετονιέρα το άδειασε στο επίμαχο σημείο, ο ίδιος και άλλοι γείτονες βοήθησαν και έτσι στρώθηκε το σημείο.
    Δεν θα ζητήσω τις αιτήσεις μου πίσω, αλλά με την ευκαιρία ας μην κάνουν τον κόπο να τις απαντήσουν(αισιοδοξία έ;), ή να ασχοληθούν με το "έργο",επετεύχθη εκ των ενόντων κι ανάγκη δεν σας έχουμε.
     Οπότε, όπως μου είπαν και οι υπόλοιποι, βγήκαμε κι από την όποια υποχρέωση, ενόψει δημοτικών εκλογών τον Μάϊο, οπότε μην κάνετε τον κόπο κι έρθετε από την περιοχή, το στρώσαμε, το σουλουπώσαμε, δεν θα σας χρειαστούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου