Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016


ΤΡΟΜΑΞΑ...!

    Μετά από ευγενική πρόσκληση του φίλου αντιπεριφερειάρχη Νίκου Κατρακάζου, παρέστην σήμερα στην εκδήλωση-απόδοση ευχαριστιών της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου και του Επιμελητηρίου, προς την εταιρεία κρουαζιέρας CELESTYAL CRUISES ... μια εταιρεία που τίμησε το 2016 το νησί μας με την ένταξή του στους προορισμούς προσέγγισης των κρουαζιεροπλοίων της, με 46 προσεγγίσεις σε Βαθύ και Πυθαγόρειο, κάνοντας την γνωριμία της Σάμου σε χιλιάδες τουρίστες από εκατόν σαράντα(αρ.140) εθνικότητες!!! 
 Παρέστησαν τρεις εκπρόσωποι της εταιρείας και εκπρόσωποι από όλους τους φορείς της Σάμου, παραγωγικούς, παροχής υπηρεσιών έως πολιτιστικούς....Αυτή ήταν η πρώτη φορά που τρόμαξα, από την προσέλευση και την αδυναμία του χώρου να τους εξυπηρετήσει όλους.... Η δεύτερη φορά που τρόμαξα ήταν το ενωτικό, συναισθηματικό, συγκινητικό κλίμα, μέσα στο οποίο  "έτρεξε" όλη η εκδήλωση... ΄Ακουσα τέτοια λόγια και εισέπραξα τέτοιο πάνδημο συναισθηματικό φορτίο, που... τρόμαξα!
  Η τρίτη φορά που τρόμαξα ήταν η προσφορά δώρων από εκπροσώπους φορέων του νησιού, πέρα από τα τυπικά των αρχών του τόπου, καθένας είχε και κάτι να προσφέρει σε ένδειξη αγάπης προς τους εκπροσώπους της εταιρείας που ήταν και οι τρεις σεμνοί, λιτοί και ουσιαστικοί στους λόγους τους...
    Και για επιμύθιο-εδώ δεν τρόμαξα, εδώ χάρηκα όπως όλοι- τα μελλούμενα. Η εταιρεία το 2017 θα αυξήσει τις προσεγγίσεις της στο νησί μας, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο μήνα, σαν να έρχεται η άνοιξη κρουαζιέρα, χώρια την προβολή του νησιού σε 65 παρουσίες της εταιρείας σε εκθέσεις, σ΄ όλο τον κόσμο.
     Τρόμαξα βασικά γιατί είδα ότι τουλάχιστον απέναντι στην CELESTYAL CRUISES ομονοήσαμε, πετάξαμε από πάνω μας τις παλιές λεοντές και τα βαρίδια του παρελθόντος, δείξαμε ένα πρόσωπο ενιαίο, ευχάριστο, ευγνώμονες σ΄ αυτούς που μας τίμησαν. Μακάρι και σε άλλους, μακάρι σε όλους και....ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!!

1 σχόλιο:

  1. Όντως ήταν μια καταπληκτική εκδήλωση που δεν έχει προηγούμενο εύχομαι το πνεύμα, του όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε, να συνεχιστεί με παρόμοιες εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή