Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΧΤΩ(8) ΜΗΝΕΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ;
   Η τελευταία ανάρτηση σ΄ αυτό το ταλαίπωρο Blog είναι εκεί γύρω στον Δεκέμβρη του 2016, οκτώ μήνες πριν. ΄Εκτοτε εγκαταλείφθηκε άσπλαχνα από τον διαχειριστή του, να βολοδέρνει στον ωκεανό του διαδικτύου, όπως οι ανενεργοί καταθετικοί λογαριασμοί των τραπεζών που οι κάτοχοί τους δεν έχουν τι να βάλουν.
    ΄Ομως-και να με συμπαθάτε αν σας ζαλίζω μ΄ αυτά-διαπίστωσα(όχι τώρα από πιο παλιά, αλλά τώρα το λέω)πως ένα blog χρειάζεται και όσοι έχουν-μερικοί ιδιαίτερα μάλιστα-έχουν αποκτήσει ικανότητες που δεν είχαν ποτέ, κι ούτε έχουν,ένα ειδικό βάρος στους παρακμιακούς καιρούς που ζούμε, παίζουν κάποιους ρόλους, εκνευρίζουν αρκούντως τους ευρισκόμενους σε θέσεις ευθύνης και γενικά όσο κι αν ακούγεται ευτελές, διαμορφώνουν άποψη σε μια μερίδα της κοινωνίας που νομίζει ότι αντιδρά έτσι κι αντιστέκεται, ότι πολεμάει τα στραβά, ότι τέλος πάντως μάχεται όσους δεν συμπαθεί, ασχέτως της δικής μου άποψης ότι απλώς εκτονώνει ταπεινά αισθήματα, συμπλέγματα, άγχη που τους ταλαιπωρούν εκ χαρακτήρος ή εκ δυσκολιών που τους προέκυψαν.
   ΄Ετσι λοιπόν αποφάσισα να ενεργοποιήσω ξανά τούτο εδώ το ιστολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση gskapetis.blogspot.gr και να γράφω στο εξής αφενός μεν την γνώμη μου για ό,τι "παίζει" στην επικαιρότητα, αφετέρου δε να επισημαίνω ό,τι καλό ή κακό γίνεται στο νησί, πάντα με το θάρρος της γνώμης μου και την κοσμιότητα που απαιτείται.
   ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ μου εύχομαι...(η φωτο είναι από την παρουσία μου ως συντονιστή στην πρόσφατη παρουσίαση του βιβλίου της ΄Ελενας Χουσνή, θα ακολουθήσουν κι άλλες πολλές όχι με μένα μέσα-προς Θεού-από διάφορες δραστηριότητες στο νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου