Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΜΕ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

 Το εικονιζόμενο αυτοκίνητο SUBARU με αριθμό ΑΤ 9165 είναι σταθμευμένο εδώ και πάνω από 5 χρόνια στο σημείο που βλέπετε, εκεί που το οδήγησε για τελευταία φορά η ιδιοκτήτριά του, η οποία δεν ζει πια. Ανήκε σε μια φίλη Γερμανίδα την Agnes , ΄Αγκυ την προσφωνούσαμε όλοι στην γειτονιά, που ζούσε μόνη σε ένα δωμάτιο λίγο πιο πάνω, παρέα με ένα λυκόσκυλο που το φώναζε Ούνο κι ήταν ο μοναδικός της φίλος σ΄ αυτόν τον κόσμο. Η ιστορία της ήταν πολύ πονεμένη, αλλά ασφαλώς δεν είναι δημοσιοποιήσιμη. Επρόκειτο για μια καλόψυχη γυναίκα, που ζούσε κατ΄ επιλογή μοναχικά, αλλά χαιρετούσε όλους μας στη γειτονιά ανεξαιρέτως. Το τέλος της υπήρξε σκληρό και δύσκολο και η μόνη έγνοια της ήταν το σκυλί της ο Ούνο. Ευτυχώς γι΄ αυτήν εκείνο έφυγε νωρίτερα από εκείνη.

   Από τότε που την χάσαμε-γιατί αυτό θα πει γειτονία, έγνοια και συμπαράσταση, θλίψη για την απώλεια-το αυτοκίνητό της παραμένει εκεί και σαπίζει, μια και δεν είχε κανέναν να φροντίσει να βγάλει και να παραδώσει τις πινακίδες, ο δήμος δεν βάζει αυτοκόλλητο αποβλήτου επειδή έχει πινακίδες και το αποτέλεσμα θα είναι να σαπίσει εκεί στην άκρη του δρόμου.
   Ο λόγος που δημοσιοποιώ το θέμα είναι να υπάρξει μια μέριμνα για να απομακρυνθεί το όχημα με τις διαδικασίες περί αποβλήτων και σαν ιδιαίτερη περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου