Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Αναχώρησαν απο Σάμο για Πειραιά 161 πρόσφυγες και μετανάστες

Μεταφορά 173 προσφύγων και μεταναστών με προορισμό την Καβάλα

173 πρόσφυγες και μετανάστες επιβιβάστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο πλοίο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ  από τη Σάμο με προορισμό την Καβάλα.
Πρόκειται για τη τρίτη μεγάλη μετακίνηση προσφύγων το τελευταίο 6ήμερο όπου μετακινήθηκαν απο τη Σάμο 586 άτομα.
ΠΗΓΗ: www.samos24.gr
    Πεντακόσιοι ογδόντα τρεις(αρ.583)πρόσφυγες και μετανάστες έφυγαν σε μια εβδομάδα προς δομές της ηπειρωτικής Ελλάδας, με το πλοίο προς Πειραιά και Καβάλα και δεν είναι θαύμα. 
   Αντιθέτως,είναι πραγματικότητα, είναι η απογύμνωση δικαιολογιών, επιχειρημάτων αλλά και… υπουργών."Ο βασιλιάς είναι γυμνός", εκτός από ψεύτης και πολιτικός απατεώνας.
    Και βέβαια,  είναι νίκη της τοπικής κοινωνίας δια των φορέων της,  και των Μέσων,ενημέρωσης και και κοινωνικής δικτύωσης, που ξεσκέπασαν όλη την κυβερνητική υποκρισία και ανάγκασαν σε επιτάχυνση των διαδικασιών. ΄Ηταν που δεν μπορούσαν, ήταν που έπρεπε, ήταν που προέβλεπε η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας. ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ! 
    Αλλά περισσότερο είναι μια απόδειξη του τι μπορούσε να γίνει και δεν γινόταν, γιατί ήθελε… σπρώξιμο. Αν την ερχόμενη εβδομάδα φύγουν άλλοι τόσοι ας μην ξανακούσουμε λόγια-προφάσεις γιατί θα είναι «εν αμαρτίαις».Αλλά να μην εφησυχάσουμε γιατί έχουμε να κάνουμε με άκρατο πολιτικαντισμό, να μην αφήσουμε την στάχτη τους να μας εμποδίσει την όραση.
 Είναι ντροπή για ανθρώπους που εκλέχτηκαν και ορίστηκαν σε υπουργικούς θώκους για να κυβερνούν, είναι όνειδος για κάθε έναν που εξακολουθεί να τους υποστηρίζει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου