Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017


ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ...

       Εμφανίστηκε επιτέλους στην πρωτεύουσα ο βουλευτής, προσκληθείς υπό του δημάρχου για την γνωστή σύσκεψη(επειδή διάβασα διάφορα για την συγκεκριμένη μάζωξη, ανταλλαγή σκέψεων έγινε, αυτό δεν σημαίνει σύσκεψη, που θέλατε κι αποφάσεις και κοινή γραμμή; Σαν πολλά δεν ζητάτε;) και είπε: 
"Δημήτρης Σεβαστάκης: «Πρέπει να γίνει αποσυμφόρηση του νησιού και διασπορά στην ενδοχώρα. Κάτι που θα πρέπει να το διεκδικήσουμε. Και βοηθά και τους δύο. Και τους μόνιμους κατοίκους και αυτούς τους ανθρώπους. Η άποψη της κοινωνίας θα καταγραφεί και αύριο που με τους βουλευτές των άλλων νησιών έχουμε συνάντηση με τον Υπουργό κ. Τόσκα θα τη μεταφέρω»." 
          ΄Ηταν ξεκάθαρος, μόνο που άργησε λίγο. Αυτό, την αποσυμφόρηση και την διασπορά στην ενδοχώρα, που το φωνάζει η κοινωνία της πρωτεύουσας καιρό, «γάνιασε» να το λέει, ο βουλευτής τώρα το απεδέχθη και θα το μεταφέρει και στον Τόσκα, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος ευλόγως θα του απαντήσει ότι δεν είναι αρμόδιος για μια τέτοια απόφαση. Υπάρχει αρμόδιο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. 
        Τι δεν καταλάβατε; Ο άνθρωπος-και αυτός, όπως κι  άλλοι-μας κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια μας, όπως και οι αρμόδιοι Μουζάλας και Μπαλάφας. 
         Τώρα που είπα Μπαλάφας, πώς το είπε ο κ. Μπαλάφας σε κείνον τον τύπο που τον παρενοχλούσε την ώρα που έπινε καφέ; «Α ρε πάαινε από δω»!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου